Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget Atas Posting

Ucapan selamat tidur Bahasa Jawa romantis terbaru 2021

Ucapan selamat tidur bahasa jawa - Pas wayah wengi wis teko, ojo sampek lali ngucapne ucapan selamat tidur bahasa jawa untuk pacar. Selain kanggo pacar, iso juga dinggo Gebetan, Konco utowo keluarga. Tapi nek karo Pacar utowo Gebetan nek iso ya nganggo ucapan selamat malam bahasa jawa romantis, men koyo neng film-film hehe.

Hal sing sepele sakjane, gur ngucapne "Selamat Malam" utowo "Selamat Tidur" wae iso gawe wong-wong terdekat dadi seneng lan bahagia atine. Bahkan yo iso gawe semangat kanggo ngawali aktifitas keesok harinya.

Ora kudu nganggo kata kata selamat malam romantis bahasa jawa sih, koe uga iso nganggo ucapan selamat malam lucu bahasa jawa, sing mestine bakal gawe dee guya guyu dewe lan gawe ayem tentrem atine.

Wis ora usah kesuwen, langsung wae simak kata kata selamat tidur bahasa jawa ing ngisor iki

ucapan selamat tidur bahasa jawa

Ucapan selamat tidur bahasa jawa romantis

Ndang tilem sayang, lalekno dino-dinomu sing abot. Reneo alon-alon neng pelukanku, ngalemo neng aku

Aku pengen urip, turu lan tangi neng sampingmu

Aku do'a ne koe seko adoh, semoga koe isoh ngrungokne neng mimpimu wengi iki

Kata kata selamat tidur bahasa jawa 

ucapan selamat tidur bahasa jawa romantis


Dino wingi kenangan, dino iki kenyataan lan dino sesuk impian.
Ora peduli kenanganmu kui manis utowo pait, sing penting impian kudu tetep mlaku. Sugeng Dalu

Ing wayah wengi iku kesempatan kanggo berdo'a, istirahat, memaafkan, nglalekne lan mulai dino sesuk kudu isoh sing luwih apik meneh seko dino iki 

Sak peteng-peteng e ing wayah wengi, tetep enek lintang sing menyinari 

Ucapan selamat malam bahasa jawa 

ucapan selamat malam bahasa jawa
Ojo pernah wedi karo bayangan,
Sebab, pas ono bayangan iku berarti tandane enek cahaya neng cedakmu. Sugeng dalu

Wong istimewa ora kudu selalu enek neng ngarep mripatmu. Tapi wong istimewa iku wong sing isoh setia, lan wong sing nyisipne jenengmu ing tiap do'a ne. Sugeng dalu 


Sugeng dalu / Sugeng ndalu artinya adalah Selamat malam. Cukup semene wae artikel tentang Ucapan selamat tidur dan Selamat malam bahasa jawa. Kurang lebih e jaluk pangapuramu lurr.

Baca Juga:
1. Ucapan selamat pagi islami bergambar terbaru 2021
2. Arti mimpi ular menurut primbon jawa
3. Inspirasi kamar tidur sederhana