√ Ucapan Belasungkawa Bahasa Jawa singkat

ucapan belasungkawa bahasa jawa kromo inggil
kumpulan ucapan belasungkawa dalam bahasa jawa

Sakmadyone.COM - Umum'e ucapan Belasungkawa pada karo ucapan Duka Cita. Biasane tembung kasebut di tujukake kagem kulawargane sing keno bencana utawa seda. Ngucapaken belasungkawa utawa Duka cita marang kulawarga, sedulur utawa tanggane sing kena bencana minangka salah sawijining wujud keprihatinan lan supaya kita diwenehi ketabahan lan kesabaran.

Awak'e dewe ngerti yen pas kematian teko neng sedulur utawi keluargo pasti sedih banget. Amargi mergo anane ucapan belasungkawa utawi duka cita saking kerabat / sanak saudara, iku ndadek ake kita sabar lan kuwat kanggo mengiklhasne seko takdir niku.

Panggunaan ucapan belasungkawa utawa duka cita mugi bisa ngurangi rasa sedih sing dirasakake dening kulawarga. Kajaba iku, kita uga bisa ndedonga mugi amal lan ibadah e ditampi marang gusti ingkang maha kuaos.

Mulane, ing ngisor iki ono kumpulan ucapan belasungkawa dalam bahasa jawa sing iso digawe sumber referensi kanggo ngucapake belasungkawa. Langsung wae simak Conto Ucapan Belasungkawa Bahasa Jawa Kromo :
gambar ucapan belasungkawa bahasa jawa alus singkat
ucapan belasungkawa bahasa jawa
Innalillahi wa inna ilaihi rojiun
Ndherek bela sungkawa dhumateng sedanipun ( ? )
Mugi-mugi Allah tansah paring pangapunten sedaya kalapetanipun lan ketampi sedaya amal kebecikanipun.
Semanten ugi, keluarga ingkang dipun tilar tansah pinaringan sabar lan tabah, aamiin.
Innalillahi wa inna ilaihi rojiun
Kulo ngaturaken nderek belasungkawa ingkang saageng-agengipun mas.
Mugi-mugi Gusti paring kekiatan dhateng keluarga ingkang dipun tilar lan mugi-mugi panjenenganipun ( ? ) saged dipun tampi sedaya amal lan ibadahipun.. Aamiin
Innalillahi wa inna ilaihi rojiun
Ndherek belo sungkowo nggih mas
Mugi-Mugi ( ? ) angsal panggenan sing mulya ing ngarsane Allah SWT lan diampuni sedaya kelepatanipun aamiin
Innalillahi wa inna ilaihi rojiun
Nderek belasungkawa kagem ahli waris sedoyo ingkang bade pikantuk pacobaning Gusti Allah enggeh meniko kunduripun ( ? ) wonten ngarsonipun Allah SWT. Mugi-mugi amal kesaenan ditampi kaleh Allah SWT lan keluargo diparingi kesabaran, ketabahan lan iman. Aamiin
Innalillahi wa inna ilaihi rojiun
Ngaturaken Belasungkawa kagem keluarga almarhum ( ? ) . Mugi-mugi sedanten kekilafan lan kesalahan dingapunten dateng Allah SWT, lan diparingi panggen ingkang sae. Lan keluargo ingkang ditilar mugi-mugi diparingi kesabaran, ketabahan ati. Lan sedanten amal kesaenan mugi-mugi ditampi kaleh Allah SWT.
Sampean tinggal gantos tanda ( ? ) ngangge Nami tiyang sing seda utawa Mbah, Pakde, Paklik.
Baca Juga:
  • Kumpulan Parikan Lucu
  • Gambar Status Whatsapp Lucu
  • Kumpulan Gambar Kata Bijak Bahasa Jawa
    Cukup Cekap semanten atur kula menawi wonten kirang langkungipun anggen kulo Nulis, nyuwun agunging pangaksami.. Matursuwun...
  • 0 Response to "√ Ucapan Belasungkawa Bahasa Jawa singkat"

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel