√ Ucapan Belasungkawa Bahasa Jawa singkat

ucapan belasungkawa bahasa jawa kromo inggil
kumpulan ucapan belasungkawa dalam bahasa jawa

nderek belo sungkowo bahasa jawa - Umum e ucapan Belasungkawa pada karo ucapan Duka Cita. Biasane ungkapan belasungkawa bahasa jawa iku di tujukake kagem kulawargane sing lagi keno bencana utawa seda. Ngucapaken belasungkawa utawa Duka cita marang kulawarga, sedulur utawa tanggane sing kena bencana minangka salah sawijining wujud keprihatinan lan supaya kita diwenehi ketabahan lan kesabaran.

Awak'e dewe ngerti yen pas kematian teko neng sedulur utawi keluargo pasti sedih banget. Mergo anane ucapan turut berduka cita dalam bahasa jawa utawi ucapan turut berduka cita bahasa jawa saking kerabat / sanak saudara, iku ndadek ake kita utowo keluargo sing di tinggalne dadi sabar lan kuwat kanggo mengiklhasne seko takdir niku.

Baca Juga: Ucapan Semoga Lekas Sembuh Bahasa Jawa


Panggunaan ucapan bela sungkawa jawa utawa ucapan duka cita bahasa jawa mugi bisa ngurangi rasa sedih sing dirasakake dening kulawarga. Kajaba iku, soko ucapan meninggal bahasa jawa kita uga bisa ndedonga mugi amal lan ibadah e ditampi marang gusti ingkang maha kuaos.

Mulane, ing ngisor iki ono kumpulan ucapan belasungkawa dalam bahasa jawa sing iso digawe sumber referensi kanggo ngucapake belasungkawa bahasa jawa. Langsung wae simak Conto Ucapan Belasungkawa Bahasa Jawa Kromo :
gambar ucapan belasungkawa bahasa jawa alus singkat
ucapan belasungkawa bahasa jawa

Baca Juga: Cara minta izin ke orang tua pacar Bahasa Jawa


Ucapan Belasungkawa Bahasa Jawa Kromo Inggil


1. Ucapan bela sungkawa bahasa jawa

Innalillahi wa inna ilaihi rojiun
Ndherek bela sungkawa dhumateng sedanipun ( ? )
Mugi-mugi Allah tansah paring pangapunten sedaya kalapetanipun lan ketampi sedaya amal kebecikanipun.
Semanten ugi, keluarga ingkang dipun tilar tansah pinaringan sabar lan tabah, aamiin.

2. Ucapan belasungkawa dalam Bahasa Jawa Krama

Innalillahi wa inna ilaihi rojiun
Kulo ngaturaken nderek belasungkawa ingkang saageng-agengipun mas.
Mugi-mugi Gusti paring kekiatan dhateng keluarga ingkang dipun tilar lan mugi-mugi panjenenganipun ( ? ) saged dipun tampi sedaya amal lan ibadahipun.. Aamiin

3. Ucapan nderek belo sungkowo Bahasa Jawa

Innalillahi wa inna ilaihi rojiun
Ndherek belo sungkowo nggih mas
Mugi-Mugi ( ? ) angsal panggenan sing mulya ing ngarsane Allah SWT lan diampuni sedaya kelepatanipun aamiin

4. Ucapan belasungkawa Jawa

Innalillahi wa inna ilaihi rojiun
Nderek belasungkawa kagem ahli waris sedoyo ingkang bade pikantuk pacobaning Gusti Allah enggeh meniko kunduripun ( ? ) wonten ngarsonipun Allah SWT. Mugi-mugi amal kesaenan ditampi kaleh Allah SWT lan keluargo diparingi kesabaran, ketabahan lan iman. Aamiin

5. Ucapan duka Bahasa Jawa

Innalillahi wa inna ilaihi rojiun
Ngaturaken Belasungkawa kagem keluarga almarhum ( ? ) . Mugi-mugi sedanten kekilafan lan kesalahan dingapunten dateng Allah SWT, lan diparingi panggen ingkang sae. Lan keluargo ingkang ditilar mugi-mugi diparingi kesabaran, ketabahan ati. Lan sedanten amal kesaenan mugi-mugi ditampi kaleh Allah SWT.
Sampean tinggal gantos tanda ( ? ) ngangge Nami tiyang sing seda utawa Mbah, Pakde, Paklik.

Itulah Contoh Ucapan Belasungkawa Dalam Bahasa Jawa Halus


Baca Juga: Contoh Ucapan ulang tahun bahasa jawa kromo inggil


Cekap semanten atur kula menawi wonten kirang langkungipun anggen kulo Nulis, nyuwun agunging pangaksami.. Matursuwun...

Cukup sekian artikel tentang √ Ucapan Belasungkawa Bahasa Jawa singkat, Jangan lupa Bagikan Artikel √ Ucapan Belasungkawa Bahasa Jawa singkat ini ke Sosial Media Sobat, Semoga bermanfaat.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel