Lirik dan Chord Pendhoza Demi Kowe


Pict : @Pendhoza_Official


   Lirik Demi Koe Pendhoza | Kali ini saya akan membagikan Chord atau Kunci Gitar dan Lirik Lagunya Pendhoza Demi Kowe.
Siapa sih yang ngga tau Pendhoza, khususnya buat orang Jogja,Jateng,Jatim ataupun garis keras Dangduters 😁 Lagu-lagunya selalu Hits dikalangan anak muda ataupun pecinta dangdut. Aku Cah Kerjo & Bojo Galak, Dua single itu pasti kamu sering mendengarkan di Televisi-Telivisi nasional, namun sayangnya Bukan Pendhoza yang sering membawakan diacara-acara Televisi, melainkan biduan-biduan dangdut Seperti Nella , Via Vallent maupun biduan lainya .

   Pendhoza berdiri pada tanggal 15 Desember 2012. Sudah 6 tahun berkarya didunia Musik, Pendhoza sudah merilis lebih dari 16 single yang semuanya pasti Hits. Terbaru ditahun 2019 ini Pendhoza kembali merilis single terbaru mereka di Youtube, yang berjudul Demi Kowe.
Buat yang mau menghafal lagunya, disini saya akan membagikan Lirik Lagu Pendhoza Demi Kowe :
Baca Juga : Kumpulan Status Whatsapp Lucu Bahasa Jawa

Intro : A M F G C E
          A M F G C..


(Lewunk)
C     Em
Dik aku bali Arep nepati janji
F   G   C
Tak jaluk Kowe ra ngapusi
C     Em
Lungaku wingi Amung golek rejeki
F   G   C
Tak buktekke Kowe ojo mbedo ati
F   C
Wes seprene suwene Aku lunga ninggal kowe
F   G   C
Adoh paran Yo mung dinggo kowe
Am   F
Aku lila adoh omah Adoh wong tua
G   C   E
Demi kowe Ben supaya Tetep Mulya. . .
Am  F
Tresnaku ra bakal ilang Senajan adoh paranku
G   C
Setiaku Karo kowe Tekan matiku. . .

(Sandios)
Am
Aku lungo ra ngilang Nanging mergo kahanan
F
Aku ora ngapusi Bakal tak perjuangkan
C   G
Mikir masa depan Karo golek modal
Dinggo sesuk rabi Duduk dipelaminan
Am
Mugo gusti ngijabahi Aku kowe dadi siji
F
Bakal urip bebrayan Ojo wedi kelangan
C
Aku neng sandingmu Ngancani uripmu
G
Merga yo mung kowe Sing gawe seneng atiku

(Lewunk)
F   C
Wis sprene suwene Aku lunga ninggal kowe
F   G   C
Adoh paran Yo mung dinggo kowe
Am   F
Aku lila adoh omah Adoh wong tua
G   C   E
Demi kowe Ben supaya Tetep mulya. . .
Am   F
Tresnaku ra bakal ilang Senajan adoh paranku
G   C
Setiaku Karo kowe Tekan matiku. . .

(Sandios)
Am
Merga tresna aku bisa Adoh paran njaga rasa
F
Godaan teka Nanging aku ora ngiwa
C
Saiki wis urip bareng Susah seneng dilakoni
G
Ono kowe aku wani Ngadepi urip iki
Am
Matur suwun Wis gelem nompo aku
F
Sampun percaya Karo janji-janjiku
C
Bakal tak jaga Tekan ing patiku
G
Kanggoku awakmu Kuwi harga diriku

(Lewunk)
F   C
Wis seprene suwene Aku lungo ninggal kowe
F   G   C
Adoh paran Yo mung dinggo kowe
Am   F
Aku lila adoh omah Adoh wong tua
G   C   E
Demi kowe Ben supaya Tetep mulya. . .
Am   F
Tresnaku ra bakal ilang Senajan adoh paranku
G   C
Setiaku Karo kowe Tekan matiku. . .
Am   F
Aku lila adoh omah Adoh wong tua
G   C   E
Demi kowe Ben supaya Tetep mulya. . .
Am   F
Tresnaku ra bakal ilang Senajan adoh paranku
G   C   E   Am
Setiaku Karo kowe Tekan matiku. . .


Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel