[ 100+ ] Gambar Status Whatsapp Lucu Bahasa Jawa Terbaru 2020

Kata kata Lucu Bahasa Jawa - Neng postingan sebelume aku wes mbagekno artikel tentang Chat Whatsapp Baper , nah selanjute Neng postingan iki aku arep mbagekno gambar-gambar dinggo Status Whatsapp Bahasa Jawa Lucu, Status Whatsapp Bahasa Jawa Romantis, Parikan Lucu lan Parikan Sindiran Konco.

Wes gak usah suwe-suwe langsung didownload wae Status Whatsapp Terbaik Secara gratis, tinggal klik Gambar Status Lucune. Ojo kelalen dibagekno neng Sosial Media mu lan Follow Instagrame @ngokoalus.

Kata Kata Bijak Bahasa Jawa Tentang Cinta


Berjuang kui ora mesti maju terus.
Buktine lomba tarik tambang kae,
Selot mundur malah selot menang
kata kata tiwas berjuang
gambar kata kata berjuang

Kakean Janji, Ora ono Bukti
status lucu 2020
caption jowo 2020

Baca Juga : Kumpulan Gambar Kata Bijak Bahasa Jawa


Ojo dadi romantis nek akhire gawe tangis
Dadio sing humoris, susah seneng tetep mringis
caption jowo baperan


Ora popo kok
Wes biasa kok mung ngelap banyu mripat tok, ora angel
kata-kata jowo sangar


Tuku Brambang Karo Sate,
Tiwas Sayang Malah ditinggalke
parikan jowo tresno
Kata Kata Tiwas Berjuang


Gawe Lawang karo Kursi
Jare sayang kok Ngapusi
pantun jowo tresno


Kata-kata Lucu Bahasa Jawa yang Menggelitik


Jatuh cinta kui Koyo kerja bakti
Dilakoni kanti sukarela lan swadaya


Intine ojo meri karo suket'e tonggo sing luwih ijo
Eling, nek udan yo podo becek'e


Ketan yo Ketan, Gak iso dadi gecok
Mantan yo Mantan nek ketemu Pisuhono Jancok
parikan jowo saru


Bawang yo Bawang, Nek diuleg yo ajur
Berjuang yo Berjuang, nek ora dihargai yo mundur
parikan jowo sindiran
kata kata parikan jawa sindiran

Baca Juga : Parikan jawa sindiran konco


Tuku getuk neng menjing
I Love You nduk, Wilujeng Enjing
ucapan wilujeng enjing lucu
gambar wilujeng enjing

Aku mung biso sabar, Ngenteni koe sadar, mergo tresnoku ora bakal pudar.
status whatsapp bahasa jawa


Pas lagi seneng awak'e dewe bareng. Pas lagi susah kowe malah jaluk pisah.


Aku kudu ikhlas, mergo aku wes ora dadi prioritas.


Selamat hari Jum'at, Kanggo kowe sing gawe aku semangat. Senajan mung sesaat
kata mutiara hari jumat bahasa jawa


Tiwas ngarep luwih, Jebul kowe milih sing sugih.
gambar kata status wa


Kowe Lungo Pas Aku Sangar-Sangar'e


Kene sing berjuang, Kono sing disayang


Ono sing sadar terus lungo, Lan Ono sing lungo terus sadar.


Itulah kumpulan status whatsapp bahasa jawa lucu, agar tidak ketinggalan gambar kata status wa lucu, silahkan follow instagram @ngokoalus.

Baca Juga : Cara minta izin ke orang tua Pacar untuk diajak Main menggunakan Bahasa Jawa



Cukup sekian artikel tentang [ 100+ ] Gambar Status Whatsapp Lucu Bahasa Jawa Terbaru 2020, Jangan lupa Bagikan Artikel [ 100+ ] Gambar Status Whatsapp Lucu Bahasa Jawa Terbaru 2020 ini ke Sosial Media Sobat, Semoga bermanfaat.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel