[ 100+ ] Gambar Status Whatsapp Lucu Bahasa Jawa Terbaru 2019

    Kumpulan Strory Whatsapp Lucu Bahasa Jawa | Neng postingan iki aku arep mbagekno gambar-gambar dinggo Status Whatsapp Bahasa Jawa Lucu, Status Whatsapp Bahasa Jawa Romantis, Parikan Lucu lan Parikan Sindiran Konco. Wes gak usah suwe-suwe langsung didownload wae Status Whatsapp Terbaik Gratis. Ojo kelalen dibagekno neng Sosial Media mu

Berjuang kui ora mesti maju terus.
Buktine lomba tarik tambang kae,
Selot mundur malah selot menang
caption wa jowo


Kakean Janji, Ora ono Bukti
quotes jowo keren


Ojo dadi romantis nek akhire gawe tangis
Dadio sing humoris, susah seneng tetep mringis
caption jowo baperan


Ora popo kok
Wes biasa kok mung ngelap banyu mripat tok, ora angel
kata-kata jowo sangar


Tuku Brambang Karo Sate,
Tiwas Sayang Malah ditinggalke
quotes jowo hits


Gawe Lawang karo Kursi
Jare sayang kok Ngapusi
caption jowo sangar


Jatuh cinta kui Koyo kerja bakti
Dilakoni kanti sukarela lan swadaya


Intine ojo meri karo suket'e tonggo sing luwih ijo
Eling, nek udan yo podo becek'e


Ketan yo Ketan, Gak iso dadi gecok
Mantan yo Mantan nek ketemu Pisuhono Jancok


Bawang yo Bawang, Nek diuleg yo ajur
Berjuang yo Berjuang, nek ora dihargai yo mundur


Tuku getuk neng menjing
I Love You nduk, Wilujeng Enjing


Aku mung biso sabar, Ngenteni koe sadar, mergo tresnoku ora bakal pudar.


Pas lagi seneng awak'e dewe bareng. Pas lagi susah kowe malah jaluk pisah.


Aku kudu ikhlas, mergo aku wes ora dadi prioritas.


Selamat hari Jum'at, Kanggo kowe sing gawe aku semangat. Senajan mung sesaat


Tiwas ngarep luwih, Jebul kowe milih sing sugih.


Kowe Lungo Pas Aku Sangar-Sangar'e


Kene sing berjuang, Kono sing disayang


Ono sing sadar terus lungo, Lan Ono sing lungo terus sadar.


Wes cukup semene sik lur, dilanjut sesuk meneh bahas Parikan Jawa Sindiran Konco, Parikan Jawa Lucu ne.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel