Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Advertisement
Advertisement

[ 100+ ] Gambar status whatsapp bahasa jawa Terbaru 2021

Sakmadyone.com, Kata kata Lucu Bahasa Jawa - Neng postingan sebelume aku wes mbagekno artikel tentang spam chat bikin baper , nah selanjute Neng postingan iki aku arep mbagekno gambar-gambar dinggo Status Whatsapp Bahasa Jawa Lucu, Caption jawa terbaru 2021 Romantis, Parikan Lucu lan Parikan Sindiran Konco.

Wes gak usah suwe-suwe langsung didownload wae Status Whatsapp Terbaik Secara gratis, tinggal klik Gambar Status Lucune. Ojo kelalen dibagekno neng Sosial Media mu lan Follow Instagrame @ngokoalus.

Kata Kata Bijak Bahasa Jawa Tentang Cinta

Berjuang kui ora mesti maju terus.
Buktine lomba tarik tambang kae,
Selot mundur malah selot menang
kata kata tiwas berjuang
gambar kata kata berjuang

Kakean Janji, Ora ono Bukti
status lucu 2021
caption jowo 2021

Baca Juga : Ucapan Belasungkawa Bahasa Jawa Krama


Ojo dadi romantis nek akhire gawe tangis
Dadio sing humoris, susah seneng tetep mringis
caption jowo baperan


Ora popo kok
Wes biasa kok mung ngelap banyu mripat tok, ora angel
kata-kata jowo sangar


Tuku Brambang Karo Sate,
Tiwas Sayang Malah ditinggalke
parikan jowo tresno
Kata Kata Tiwas Berjuang


Gawe Lawang karo Kursi
Jare sayang kok Ngapusi
status whatsapp bahasa jawa


Kata-kata Lucu Bahasa Jawa yang Menggelitik

Jatuh cinta kui Koyo kerja bakti
Dilakoni kanti sukarela lan swadaya
status whatsapp bahasa jawa


Intine ojo meri karo suket'e tonggo sing luwih ijo
Eling, nek udan yo podo becek'e
status whatsapp bahasa jawa


Ketan yo Ketan, Gak iso dadi gecok
Mantan yo Mantan nek ketemu Pisuhono Jancok
caption jowo 2021


Bawang yo Bawang, Nek diuleg yo ajur
Berjuang yo Berjuang, nek ora dihargai yo mundur
caption jowo 2021
kata kata parikan jawa sindiran

Baca Juga : Parikan Jowo nyindir konco


Tuku getuk neng menjing
I Love You nduk, Wilujeng Enjing
caption jawa terbaru 2021
gambar wilujeng enjing

Aku mung biso sabar, Ngenteni koe sadar, mergo tresnoku ora bakal pudar.
status whatsapp bahasa jawa


Pas lagi seneng awak'e dewe bareng. Pas lagi susah kowe malah jaluk pisah.
caption jawa terbaru 2021


Aku kudu ikhlas, mergo aku wes ora dadi prioritas.
caption jawa terbaru 2021


Selamat hari Jum'at, Kanggo kowe sing gawe aku semangat. Senajan mung sesaat
kata mutiara hari jumat bahasa jawa
kata mutiara hari jumat bahasa jawa


Tiwas ngarep luwih, Jebul kowe milih sing sugih.
status whatsapp bahasa jawa


Kowe Lungo Pas Aku Sangar-Sangar'e
status whatsapp bahasa jawa


Kene sing berjuang, Kono sing disayang
status whatsapp bahasa jawa


Ono sing sadar terus lungo, Lan Ono sing lungo terus sadar.
status whatsapp bahasa jawa


Itulah kumpulan status whatsapp bahasa jawa lucu, agar tidak ketinggalan gambar kata status wa lucu, silahkan follow instagram @ngokoalus.

Baca Juga : Cara izin ke orang tua untuk pergi sama pacar

Advertisement
Advertisement

Related : Hukum Asuransi Menurut Islam ( insurance and islamic law )