Kumpulan Parikan Jawa Lucu 2019

parikan jowo nyindir konco

  Parikan Jawa Lucu Terbaru 2019. Parikan yoiku unen-unen kang dumadi saka 2-4 ukara lan duwe purwakanthi ab-ab. Ukara sepisanan ukara kanggo narik kawigaten, kang kapindho minangka isi. Parikan iki kaya pantun. Parikan migunaake purwakanthi swara.

Berikut kumpulan Parikan Jawa Lucu Terbaru 2019 :
Baca Juga : Kumpulan Status Whatsapp Lucu Bahasa Jawa
parikan jowo sindiran konco
parikan jowo saru


[ Mas Rian mbak Aura Kasih
Cukup Sekian dan Terima Kasih ]

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel