50+ Parikan Jawa Lucu, Romantis, Sindiran terbaru 2020

parikan jowo nyindir konco
Parikan Jawa Koplak

Parikan Jawa Lucu - Parikan yoiku unen-unen kang dumadi saka 2-4 ukara lan duwe purwakanthi ab-ab. Ukara sepisanan ukara kanggo narik kawigaten, kang kapindho minangka isi. Parikan iki kaya pantun. Parikan migunaake purwakanthi swara.

Berikut kumpulan Gambar Parikan Jawa sing teranyar, ono Parikan Jawa Lucu, Romantis, Sindiran lan akeh meneh.
Baca Juga : Kumpulan Status Whatsapp Lucu Bahasa Jawa
Untuk Download gambar silahkan langsung Klik gambar parikan yang mau di Download

Pantun Jawa ini siap bikin kamu ketawa sekaligus baper


Parikan Jowo Saru Ngeres

parikan jowo sindiran konco

Parikan Jowo Tresno


Parikan Jowo Romantis

Kopi susu torabika Passwordnya
Ora usah kesusu sing penting bahagia
Mas margono tuku tali
Tulung hargaono selagi esih enek sing peduli
Tuku pare neng cemoro sewu
Cukup sliramu wae sing ono neng atiku

Parikan Jowo Sindiran

parikan jowo saru

Tuku Bothok mlanding neng Tarakan
Karepe ati pengin nyanding tapi kalah tumpakan
Mangan kacang ngombene wedang
Urip ora tenang nek kakean utang

Gambar Pantun Parikan Jawa Lucu Banget Bikin Ngakak


Parikan Jowo Lucu

Cah wedok sangune bedak, Ono cah lanang untune gingsul.
Niat kulo sampun badhe cedak, Nanging nyatane malah diaturi wangsul
Otot kawat balung wesi
Aku wes ndak kuwat bola-bali mbok apusi
Godhong tales, godhong duren
Chat ora di bales, padahal Onlen
Tuku brambang diwadahi Godhong
Kadung sayang malah ditikung uwong
Dino minggu udan deres
Ati ngelu mergo chat ra dibales


[ Mas Rian mbak Aura Kasih
Cukup Sekian dan Terima Kasih ]

0 Response to "50+ Parikan Jawa Lucu, Romantis, Sindiran terbaru 2020"

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel