50+ Parikan Jawa Lucu, Romantis, Sindiran terbaru 2020

Parikan Jawa Lucu - Parikan yoiku unen-unen kang dumadi saka 2-4 ukara lan duwe purwakanthi ab-ab. Ukara sepisanan ukara kanggo narik kawigaten, kang kapindho minangka isi. Parikan iki kaya pantun. Parikan migunaake purwakanthi swara.

Berikut kumpulan Parikan Jowo Lucu sing teranyar, ono Parikan Jawa Lucu, Romantis, Sindiran lan akeh meneh.
parikan jowo nyindir konco
Kumpulan parikan bahasa jawa

Untuk Download gambar silahkan langsung Klik gambar parikan yang mau di Download

Pantun Jawa ini siap bikin kamu ketawa sekaligus baper

pantun jawa lucu ngeres
parikan jowo ngeres

parikan jowo ngeres
pantun jowo ngeres

pantun jowo ngeres
pantun jawa ngeres


Parikan Jowo Tresno

parikan jowo tresno
Parikan Jowo Romantis

Kopi susu torabika Passwordnya
Ora usah kesusu sing penting bahagia
Mas margono tuku tali
Tulung hargaono selagi esih enek sing peduli
Tuku pare neng cemoro sewu
Cukup sliramu wae sing ono neng atiku
parikan jowo saru
pantun jawa saru


Parikan sindiran

parikan jowo nyindir konco
Parikan Jawa Sindiran Konco

parikan jowo saru
Parikan Jowo Nyindir Konco

parikan jawa sindiran konco
kata kata sindiran jawa

parikan sindiran
kata kata parikan jawa sindiran

Tuku Bothok mlanding neng Tarakan
Karepe ati pengin nyanding tapi kalah tumpakan
Mangan kacang ngombene wedang
Urip ora tenang nek kakean utang
parikan jowo nyindir konco
Parikan Jowo Sindiran

parikan jowo sindiran konco
pantun jowo sindiran

parikan jowo sindiran
sindiran lucu bahasa jawa

parikan jowo nyindir konco
contoh parikan sindiran

Parikan Jowo Lucu
parian jowo sindiran


Kumpulan Parikan jawa lucu

Cah wedok sangune bedak, Ono cah lanang untune gingsul.
Niat kulo sampun badhe cedak, Nanging nyatane malah diaturi wangsul
Otot kawat balung wesi
Aku wes ndak kuwat bola-bali mbok apusi
Godhong tales, godhong duren
Chat ora di bales, padahal Onlen
Tuku brambang diwadahi Godhong
Kadung sayang malah ditikung uwong
Dino minggu udan deres
Ati ngelu mergo chat ra dibales

Itulah Kumpulan Pantun Lucu Jawa dan Gambar Pantun Jawa Romantis, Sindiran terbaru.

[ Mas Rian mbak Aura Kasih
Cukup Sekian dan Terima Kasih ]