Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget Atas Posting

30+ Parikan Jowo nyindir konco terbaru 2021

Sakmadyone.com, Parikan Jowo nyindir konco - Dalam bahasa Indonesia Parikan disebut Pantun, artinyapun juga sama dengan Pantun. Selain digunakan untuk menyampaikan pesan, Parikan juga biasa digunakan untuk Hiburan. Bisa adu parikan lewat media sosial sekaligus untuk hiburan juga.

Pada kesempatan kali ini saya akan membagikan Kumpulan Parikan Jowo Nyindir konco. Pantun Jawa sindiran ini selain untuk nyindir konco juga bisa digunakan untuk nyindir Pacar maupun Gebetan.

Di artikel Parikan Sindiran ini kami juga membagikan Gambar Pantun Jowo Sindirian, jadi kalian bisa langsung download Gambar Parikan Jawa Sindiran ini secara gratis dan langsung bisa dibagikan ke media sosial kalian.

Kata kata parikan jawa sindiran ini dijamin bisa kena di hati temenmu maupun gebetanmu. Tidak usah lama lama langsung saja simak Kumpulan Parikan Bahasa Jawa dibawah ini.

parikan jawa sindiran konco
Parikan jawa sindiran konco

Dino minggu tuku duku
Tukune menyang Suroboyo,
Nek lagi susah koe karo aku
Tapi nek seneng karo wong liyo
Pitu siji telu papat
Aku sing nyabari wong lio sing ngembat
parikan romantis
Parikan romantis
Siji loro telu papat
Limo nem pitu wolu,
if your days is so bad
i still love you
Kartonyono ono siseh wetan
Iku mau jarene Mas Denny,
Aku sing wenehi perhatian
Wong liyo sing nduweni
pantun jawa nyindir
Pantun jawa nyindir
Neng pasar tuku celono
Tuku celono neng situbondo,
Sing bendino ono
Bakal kalah karo sing sugih bondho
Tuku krupuk karo srabi
Aku sing mupuk wong lio sing ngrabi
Semarang kaline banjir
Arep nyabrang wedi kinthir,
Enek cewe ayu marai naksir
Jebul sing di taksir mlah mlintir.
Mas maman gawe adonan,
Wes bacut nyaman bakno gur konconan.
Karung goni dinggo adah babi,
Aku sing ngeloni wong lio sing ngrabi
parikan jawa sindiran konco
Parikan jawa sindiran konco
Mangan samyang tak tambah i mrico,
Wes kadung sayang malah ditikung konco
parikan jowo saru
Parikan Jowo Saru
Tuku roti kleru sate,
Tak kiro ughtea jebule lon...t
pantun sindiran jawa
Pantun Sindiran Jawa
Mangan bothok mlanding karo rempelo ati,
Senajan koe berpaling aku tetep kuat ati.
pantun jawa lucu ngeres
Pantun jawa lucu ngeres
Bakul es jeneng e mas wawan
Sing di dol es klopo,
Nek tenan ora oleh perawan
Enek e rondo yorapopo
parikan sindiran boso jowo
Parikan sindiran boso jowo
Ning pacitan Numpak jaran
Lagi setengah perjalanan aku tibo mimisan,
Jare mung aku sing gawe nyaman
Tibake malah ming gawe pelampiasan.
Dino seloso tanggal nembelas,
Nduwe roso tapi ora dibalas.
parikan jowo saru
Parikan jowo saru
Dino seloso mangan telo
Ojo lali diombeni kopi,
Heh rogo ayo obaho
Wayahe golek dalan bayi...Eh dalan rejeki
Tuku kuweni ono mantingan,
Urung nduweni kok wes kelangan
parikan romantis
Parikan romantis
Suket tak babat
Tembok tak paku,
Wes ora usah sambat
Jodohmu ki aku.
Tuku bayem neng pasarlegi
Nyawang koe mesem marai aku grogi
Tanggal nembelas dinone seloso,
Tresno ora dibalas atine nelongso.
Mangan gedang karo ngoco,
Wes kadung sayang gur dianggep konco
parikan jawa sindiran
Parikan Jawa Sindiran
Tuku lengo menyang kediri,
Aku lungo mergo sadar diri.
Tanjung perak kapale kobong,
Monggo pinarak kamare kosong.
pantun jowo lucu sindiran
Pantun jowo lucu sindiran
Bengi-bengi mangan roti
Tukune adoh-adoh menyang bali,
Jane aku wes gemati
Tapi kok dee esih ora peduli
Enek cecak neng pinggir kali,
Tiwas tak oyak jebul wes anak siji.
Bengi bengi ronda gowo pentung,
Aku tetep mencintai walaupun digantung.
pantun ngeres tapi lucu
Pantun ngeres tapi lucu
Minyak wangi merk e Gatsby,
Aku sing ngetengi, wong liyo sing ngrabi
pantun jowo lucu ngeres
Pantun jowo lucu ngeres
Numpak sedan arah ngulon,
Udan udan penak e kelon.
pantun jowo ngeres
Pantun Jowo Ngeres
Uduk uduk suoro disel
Seng mbeduduk ono sor udel,
Manuk emprit mencok ning uwet
Barang njepit ngentekno duet
Siji papat siji limo
Menawi lepat nyuwun ngapuro

 

Kalah rupo menang dungo
Kalah duid menang wirid,
Kalah kabeh? Aku iso opo

Dudu parikan yo

Iya itu tadi kumpulan Pantun Jawa Sindiran plus bonus Gambar Parikan Jowo Sindiran.

Baca Juga:
  • Parikan Romantis
  • Parikan Jawa Matur nuwun
  • Pantun jowo ngeres